Referenciák

Az eredeti korhű anyagokat és technológiákat szakszerűen használva újítjuk fel a bútorokat. Eredeti veretek polírozása, fa faragás, -pótlás, javítás, ragasztás, aranyozás… stb.

további képekhez kattintson

Restaurálás

Az eredeti korhű anyagokat és technológiákat szakszerűen használva újítjuk fel a bútorokat. Sellakpolitúrozással (bútorfényezés) hagyományos kézi technológiával. Eredeti veretek polírozása, fa faragás,-pótlás, javítás, ragasztás, aranyozás…stb.

további képekhez kattintson

Zongora restaurálás

Kapcsolatban állunk zongora stúdiókkal folyamatosan restaurálunk, fekete magas fényben is politurozunk. Szállítunk bútorokat a világ több pontjára.

további képekhez kattintson

Kárpitozás

Kárpitozott bútorát, antik- vagy stílbútorát, kanapéját, ülőgarnitúráját esetleg bőr bútorát szeretné a gondjainkra bízni, számtalan lehetőségből választhat. Ön is kiválaszthatja a megfelelő szövetet, műbőrt, bőrt vagy ránk bízza a döntést. 30 éves tapasztalattal a megrendelő igényei szerint új vagy eredeti anyagokkal dolgozunk (afrik, lószőr, bútorrugó, vatta…stb.)

további képekhez kattintson

Tervezés, gyártás

Az egyedi antik bútorok beszerzési forrásai eltűnőben vannak, ezért cégünk szakmai vezetője megrendelés esetén megtervezi és legyártja önnek az igényelt anyagból, a kívánt színben és formában. Nincsenek határok, fókuszban a folyamatos fejlődés áll.